Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 041/4341055
MAIL: rakova@rakova.sk

Vyberte váš jazyk

pdfRaková, 1.10.2021 - Obec Raková v súčasnosti pripravuje Komunitný plán sociálnych služieb na roky 2022-2026.

Ide o strategický dokument, ktorý určuje ciele a priority v sociálnej oblasti i opatrenia smerujúce k dosiahnutiu vízie rozvoja sociálnych služieb v obci. Jeho úlohou je identifikovať sociálne problémy a potreby a zvoliť stratégiu riešenia so zreteľom na prijímateľov a poskytovateľov sociálnych služieb, ich technickú, personálnu a finančnú vybavenosť. Podkladom pre jeho spracovanie je aj dotazník, ktorý mapuje sociálne potreby občanov. Prosíme občanov, aby venovali pár minút vyplneniu tohto dotazníka. Dotazník je možné vyplniť do 15.10.2021 nasledovnými spôsobmi:

1/ stiahnutie prílohy dotazníka z webovej stránky obce, jeho vyplnenie a zaslanie na e-mailovú adresu:  Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

2/ stiahnutie dotazníka z webovej stránky obce, vytlačenie dotazníka, jeho vyplnenie a doručenie osobne alebo poštou na adresu: Obec Raková, Obecný úrad č. 140, 023 51 Raková

3/ prevzatie vytlačeného dotazníka na referáte sociálneho odboru /kanc. č. 5/, jeho vyplnenie a následné odovzdanie.

Za Vašu spoluprácu ďakujeme

docDotazník - Komunitný plán

pdfDotazník - Komunitný plán

zskasociaciatespolommspalarik

euresmojekysuceocrzemanikovazs palarikazs milana mravca