Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 041/4341055
MAIL: rakova@rakova.sk

Vyberte váš jazyk

DSCF7376

Pri príležitosti sviatku sv. Cyrila a Metoda sa 08.07. 2017 na Korcháni konal už tradičný športový deň spojený so súťažou vo varení gulášu.
Už od poludnia v širokom okolí sa rozliehali rozmanité vône cibuľky a mäsa v kotlíkoch. Popoludní sa uskutočnil futbalový turnaj, do ktorého sa zapojilo päť mužstiev. Turnaj napokon vyhrala mladá partia z Rakovej. Po ňom nasledovalo vyhodnotenie súťaže vo varení gulášu, ktorú vyhrala dvojica Juraj Urbaník a Lacko Vráblik. Volejbalového turnaja sa zúčastnili štyri družstvá.

Ku tímom, ktoré súťažili už v minulom roku (Panteri, Bobríci a Káblikári), pribudlo družstvo mladučkých dievčat PINK TEAM, ktoré hladko prechádzalo celým turnajom. Titul víťazov preto právom prináleží dievčatám v ružovom. Ostatné tímy sa navzájom potrápili. O svoje umiestnenie bojovali síce tvrdo, ale vždy fair. Pravdou však je, že zvíťazili všetci, ktorí sa prišli zabaviť, posedieť so susedmi, či spoznať nových ľudí a samozrejme zašportovať si.
Vo večerných hodinách sa návštevníci mohli zabaviť na tanečnej zábave a potom si oddýchnuť pri premietaní komédie Návštevníci 3: Revolúcia.

zskasociaciatespolommspalarik

euresmojekysuceocrzemanikovazs palarikazs milana mravca