Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 041/4341055
MAIL: rakova@rakova.sk

Vyberte váš jazyk

V nedeľu 25.09.2016 poobede sa zišli v Rakovej dobrovoľné hasičské zbory z okrsku číslo 4, a to: Olešná, Staškov, Zákopčie – Tarabov, Zákopčie – Ústredie a Raková, aby si zmerali svoje sily v požiarnom útoku s vodou.

Na nástupe okrskový veliteľ Emil Duraj všetkých privítal, vyzdvihol priateľské vzťahy a spoluprácu zborov v našom okrsku a poprial všetkým veľa hasičských úspechov. Na záver poďakoval hasičským družstvám za vzorné reprezentovanie okrsku.

Ako prví sa na štart postavili muži z Rakovej. Po nich nám chlapi zo Zákopčia – ústredia ukázali, že požiarny útok sa dá zvládnuť aj keď sa väčšina družstva hasičskému športu aktívne nevenuje. Družstvo z Olešnej milo prekvapilo všetkých, ukázali nám požiarny útok aj s nasávaním. Štvrtí sa na štartovú čiaru postavili muži zo Staškova, ktorí predviedli naozaj kvalitný útok s vynikajúcim časom 17,59 (PP:17,05). Ako posledné sa na štart postavilo družstvo zo Zákopčia Tarabov a predviedlo svoj útok.

Po vzájomnej dohode jednotlivé zbory hlasovali o „all stars teame“, ktorý v závere odbehol požiarny útok s vodou v  zložení: kôš: Raková, sanie: Raková, stroj: Staškov, B-čka: Zákopčie-Tarabov, rozdeľovač: Olešná, pravý prúd: Raková a ľavý prúd: Staškov.

Celé nedeľňajšie popoludnie sa nieslo v priateľskej atmosfére.

Výsledky:

1. DHZ Staškov

2. DHZ Raková

3. DHZ Olešná

4. DHZ Zákopčie Tarabov

5. DHZ Zákopčie Ústredie

                                                                

Ing. Miroslav Mareček, tajomník DHZ Raková

zskasociaciatespolommspalarik

euresmojekysuceocrzemanikovazs palarikazs milana mravca