Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 041/4341055
MAIL: rakova@rakova.sk

Vyberte váš jazyk

Fašiangy neodmysliteľne patria do života na dedine v každom regióne. Dňa 26.02.2017 v Rakovej na námestí Jána Palárika už v ranných hodinách chlapi z OKVS Raková prichystali námestie a v doobedňajších hodinách rozvoniavalo víno, polesníky, šišky, zabíjačková kapustnica a mnoho ďalších dobrôt.


Na poludnie nám zahrala a zaspievala hudobná skupina Capkovci. Občania prichádzali, aby si vypočuli túto úžasnú hudbu. Veľmi pekne ďakujeme Capkovcom za návštevu Rakovej. V poobedňajších hodinách nás prekvapili aj masky, ktoré roztancovali návštevníkov.
Naši dobrovoľní hasiči uvarili víno priamo na námestí, šišky pripravili pani kuchárky zo školskej jedálne na čele s vedúcou, polesníky pracovníčky z CVČ a obecného úradu a zabíjačkové špeciality firma Mäsomarket, bitúnok Čadca.
Či dieťa, či dospelý, každý si prišiel na svoje. Občania sa na námestí stretli a porozprávali, dokonca nás navštívili aj obyvatelia vedľajších dedín. V závere sa chcem poďakovať všetkým, ktorí sa akokoľvek podieľali na hladkom priebehu celého podujatia.

Miška Balošáková

zskasociaciatespolommspalarik

euresmojekysuceocrzemanikovazs palarikazs milana mravca